ONS TEAM

“Designed here, built there”

Wij zijn erg trots op onze mensen en op wat wij samen bereiken voor onze klanten. Voor dag en dauw en altijd met een strakke deadline werken onze teams over de hele wereld.
Pauline: Zes jaar oud en daar sta je dan aan de hand van je moeder. Voor het eerst met je ouders mee naar de beurs. Een grote lege hal en volgeladen vrachtwagens in de rij om uitgeladen te worden. Niemand staat stil en samen toveren ze de hal in een mum van tijd om tot een grote snoepparadijs (snoepbeurs). Zover als ik kan kijken, zie ik kleine en grote snoepwinkels. Dit was het moment waar ik met eigen ogen heb kunnen zien wat je in korte tijd kunt creeren als je samenwerkt. Samenwerken is en blijft de belangrijkste drijfveer binnen Expovorm. Met ons vaste team van collega’s en het managementteam: Gerwin, Altena, Eric, Kleise en ikzelf, is een nieuw hoofdstuk Expovorm begonnen.

 

Peter: Sinds kort hebben Ineke en ik Expovorm overgedragen. Na 28 jaar hard werken is het tijd voor een nieuwe generatie. Toen wij het bedrijf begonnen dacht ik: ik kan dit, ik wil dit en ik doe dit. Ik heb er vertrouwen in dat zij met net zoveel energie en passie het bedrijf zullen voortzetten. Ondanks dat ik niet meer de dagelijkse leiding over Expovorm heb, blijf ik nog steeds met veel plezier werkzaam bij Expovorm. Ik hoop samen met Ineke nog jaren Expovorm wereldwijd te vertegenwoordigen.

Ineke: Het is al weer 28 jaar geleden dat Peter en ik met Expovorm zijn begonnen. Wat gaat de tijd toch snel. In al die jaren heb ik met veel plezier gewerkt. Met name door het afwisselende werk en het vele reizen. Ik kijk met veel plezier terug op alle projecten die soms onmogelijk leken. Toch is het ons telkens weer gelukt. Naast de boekhouding heb ik mij 15 jaar lang ook bezig gehouden met de aankleding van bijzondere projecten.  Samen hebben wij veel van de wereld gezien en ik hoop dat wij dit nog vele jaren mogen doen als ambassadeurs van Expovorm.

 

Gerwin: Vijf jaar geleden ben ik begonnen bij Expovorm op de financiële afdeling. Inmiddels maak ik deel uit van het managementteam en sinds kort ben ik samen met Pauline eigenaar geworden van Expovorm. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële kant van het bedrijf. Daarnaast ben ik betrokken bij internationale sales en ga ik graag af en toe mee naar beurzen. Samen hard werken onder tijdsdruk is wat mij daarin erg aanspreekt
Eric: Vijfentwintig jaar geleden ben ik bij Expovorm begonnen als standbouwer. Inmiddels ben ik lid van het managementteam en verantwoordelijk voor de verkoop.  Dagelijks sta ik in contact met onze klanten. Vooral het opbouwen van langdurige klantrelaties en het achterhalen van wat een klant echt wil, is wat ik  geweldig vind aan mijn werk. Daarnaast ondersteun ik in drukke tijden zowel de design- als de projectafdeling. Dit maakt het werken bij Expovorm afwisselend en uitdagend.
Dennis: Als junior designer ben ik na mijn opleiding direct begonnen bij Expovorm. Dat is al weer 17 jaar geleden. Ik geef sinds een aantal jaren leiding aan de design afdeling. Telkens weer nieuwe creatieve en innovatieve concepten bedenken is wat ik fantastisch vind aan mijn werk. Ook het opleiden van nieuwe collega’s en stagiaires op de design-afdeling vind ik geweldig om te doen.
Simone: Zestien jaar geleden ben ik als stagiaire van het CIBAP begonnen bij Expovorm. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de planning en aansturing van alle teams. Deze teams zijn onder mijn leiding verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van al onze projecten. Soms lopen er 20 verschillende projecten tegelijkertijd in 7 verschillende landen. Gekkenwerk is het soms, maar telkens als het allemaal weer gelukt is, geeft dat een enorme kick. Dat maakt dat ik een super uitdagende en afwisselende baan heb.
Peter: Bij Expovorm werk ik al 11 jaar met veel plezier. Eigenlijk heb ik meerdere banen in één: standbouwer, projectbegeleider, vrachtwagenchauffeur en timmerman. Deze diversiteit en het samenwerken aan mooie projecten door heel Europa, is wat mij erg aanspreekt in dit werk. Vandaag werk ik in Parijs en morgen in Londen en volgende week weer in het magazijn bij Expovorm. Iedere dag is anders en telkens weer maken wij daar weer iets moois van

 

Johan: Al weer 18 jaar werk ik met veel plezier bij Expovorm. Ik ben vrachtwagenchauffeur en eigenlijk manusje van alles en nog wat. Volgens mij werkt iedereen beter in een nette en opgeruimde werkplek. Daarom probeer ik iedereen daarbij te ondersteunen. Ik help bij de voorbereiding van projecten en bij het laden en lossen van vrachtwagens. Rijden met een vrachtwagen van en naar beurzen vind ik leuk om te doen. Samen met collega’s maken we er iedere keer weer wat moois van. Afgelopen januari hebben we samen op de beurs mijn 72ste verjaardag gevierd. Dat was fantastisch en wat ben ik blij dat ik dit werk nog steeds kan doen.

 

Johnny: Via de Soweco (sociale werkplaats) werk ik al 3,5 jaar bij Expovorm. Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk en lach veel tijdens mijn werk. Ik maak standbouwmateriaal schoon dat terugkomt van de beurs, zodat het daarna weer netjes is voor een volgende beurs. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik rustig kan werken en gezellige collega’s heb. Ik ben erg blij dat Soweco voor mij deze werkplek heeft gevonden.