Standbouw & Service

Wij bieden alle service en know-how voor een geslaagd event

” Het is bijna tijd… Over een uur zal het hier zwart zien van de bezoekers. Je bent goed voorbereid en voelt een gezonde spanning. Je doet een stap achteruit en kijkt omhoog naar de stand. Je voelt trots! Trots op je product en trots op hoe het vandaag gepresenteerd wordt. Dit is wat je voor ogen had en meer! Ze zijn erin geslaagd om al je wensen en ideeën, welke je zo moeilijk vond om concreet te omschrijven, te vertalen in deze geweldige stand. Je glimlacht. Dit wordt een topdag…
Dit is het gevoel wat we onze klanten willen geven en wat ons inspireert om van elk project een succes te maken!

Congressen & Events

Congres, show of evenement? Een team van specialisten staat voor u klaar. Lokaal of internationaal, van idee, de uitnodiging tot en met de gehele afwikkeling. Het wordt perfect geregeld!

Standbouw

Systeembouw, hout of in combinatie: alle mogelijke vormen en afmetingen, in iedere denkbare kleurstelling. Wij bieden alle know-how en service voor een geslaagd event. We leveren full service: catering, hostes, beurstrainingen, uitnodingen en aankleding.

Montage, Demontage & Opslag

De voorbereiding, de montage en het installeren van de benodigde techniek gebeurt door onze eigen vakmensen. Na demontage kan uw stand bij ons in de opslag voor het volgende event.

Expovorm Service

  • Begeleiding: Een aanspreek punt voor, tijdens en na uw event!
  • Advies: Onze kennis en ervaring delen we met u!
  • Ontwerp: Van schets tot realistische visualisatie
  • Standbouw/Techniek: Voor u op maat gemaakt!
  • Promotie: Uw bedrijf onder de aandacht brengen…
  • Social Media/ Internet: Kan niet meer ontbreken!