SCANIA

125 Years

Scania over Expovorm: “Een fijne partner waar je van op kan!”

 

Scania

Scania en Expovorm zijn al vele jaren vaste partners. Wat de samenwerking en kracht van Expovorm kenmerkt, is de flexibiliteit waarmee het werk verloopt. Geen vraag is te gek of het kan worden geregeld. En heb je iets extra nodig tijdens een beurs? Het is er nog dezelfde dag! Expovorm komt het zelf leveren of ze hebben wel iemand in het uitgebreide netwerk die het wel kan leveren. Er is altijd een vast team van medewerkers die de stand komen op- en afbouwen en dat werkt plezierig. En ook bij dat team is niets te gek en word je persoonlijk behandeld. Expovorm heeft veel oog voor detail, afwerking, kwaliteit en natuurlijk uitstraling.

Scania 125 years, de uitdaging:

1 stand concept dat toepasbaar was voor al hun stands, groot en klein op verschillende regionale beurzen. Daarnaast moesten de stands aansluiten bij de diverse klanten van Scania. Van trucker tot directeur, iedereen moest zich er prettig voelen.

 

Onze oplossing:

  • Door het slimme ontwerp en gebruikt te maken van Octanorm materialen, was de stand vrij eenvoudig passend te maken voor ieder stand oppervlak.
  • De strak en moderne ingerichte stand met een grote gezellige bar met een Zweeds uiterlijk en de goed uitgelichte trucks vielen bij alle bezoekers goed in de smaak.
  • Door de indeling van de stand, de plaatsing van de trucks en de diverse zitjes was er voldoende ruimte voor de vele bezoekers op de stand.