EXPOVORM

“Designed here, built there”

Expovorm

Dit familiebedrijf werd opgericht in 1987 door Peter en Ineke Hilbrink. Inmiddels is het bedrijf (in 2015) overdragen aan de volgende generatie, Pauline Hilbrink en haar zwager Gerwin Altena. Onze enthousiaste teams staan bekend om hun creativiteit, technisch inzicht en doorzettingsvermogen. Waardoor het ons telkens lukt om binnen strakke deadlines prachtige stands te bouwen. Met passie voor standbouw, servicegerichtheid en Twentse nuchterheid staat wij 24/7 voor u klaar.

Internationale standbouw

Het OSPI-netwerk (150 standbouwers met dezelfde drive en passie) is het grootste standbouwnetwerk ter wereld en wij zijn trots dat we hier lid van mogen zijn. Dit netwerk kiest haar leden uit op kwaliteit, ervaring en bedrijfsethiek. Gezamenlijk bouwen wij op vrijwel alle lokale en (inter)nationale beurzen. Door het “Design here and built there” principe wordt uw stand hier ontwikkelt en waar ook ter wereld door partners die wij vertrouwen gebouwd.

Maatwerk projecten

Bent u opzoek naar een opvallende unieke stand, dan bent u bij ons aan het goede adres. Samen met u creëren wij een stand dat aansluit bij uw huisstijl en past binnen uw budget. Of het nu gaat om een grote, kleine of etagestand gemaakt van systeembouw, houtbouw of een combinatie, wij verzorgen het allemaal voor u. Wij kunnen uw project van begin tot het eind begeleiden, zodat u zich optimaal kan richten op uw beursdeelname.

Bezoek ons

Expovorm international

Kolthofsingel 15A

7602 EM Almelo

Tel: +31 (0)546 860404

Contact

Tel: +31 (0)546 860404

M: +31 (0)6 42637749 (Pauline Hilbrink)

Postbus

Expovorm international

Postbus 788

7600 AT Almelo