HUMANITAS

Human Capital Business Centre

Humanitas: “Mede dankzij de inspanningen van deelnemers die werken aan hun maatschappelijk herstel, kreeg het pand een minimalistische industriële look waarin de gerealiseerde kantoorunits van Expovorm perfect bleken te passen.
Als het gaat om de flexibele inrichting en de duurzaamheid van het HCBCentre, is Expovorm International als zakenpartner van groot belang. Zonder Expovorm, was het HCBCentre niet de prachtige locatie geworden die het nu is.”

Humanitas onder dak

Het Human Capital Business Centre van Humanitas Onder Dak, is een innovatief zakencentrum dat een fantastische inrichting heeft gekregen dankzij Expovorm International; een bedrijf met een warm hart dat het MVO ondernemen werkelijk waarmaakt.

Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt die in de maatschappelijke opvang verblijven of aangewezen zijn op woonbegeleiding, kunnen werkervaring opdoen in een zakelijke werkomgeving. Vanuit die gedachte is in 2012 het Human Capital Business Centre ontstaan, een zakencentrum waar het menselijk kapitaal centraal staat.

Kantoorinrichting HCB centre, Humanitas.

In het Human Capital Business centre wordt door verschillende huurders 7 dagen per week gewerkt, daarnaast wonen er ook cliënten van Humanitas. De kantoorinrichting moest makkelijk aanpasbaar zijn zonder overlast voor de andere huurders en bewoners. Daarnaast moest het passen binnen het MVO beleid van Humanitas.

Oplossing:

  • Kantoorinrichting gemaakt van voornamelijk Octanorm materiaal, waardoor het snel en makkelijke aanpasbaar is zonder dat dit overlast veroorzaakt voor de andere huurders en bewoners
  • Kantoorinrichting gebouwd in samenwerking met Humanitas en haar cliënten. Voor alle partijen was deze samenwerking zeer waardevol.
  • De gehele kantoorinrichting is gemaakt van her te gebruiken materialen
  • Waardoor dit project past binnen het MVO beleid van Humanitas