VAN BUUREN

Don’t limit your challenges, Challenge your limits

VAN BUUREN:

“Wat we zelf bieden aan onze klant zoeken we ook bij onze partners. Dat is dan ook de reden dat we op beursgebied al een jarenlange samenwerking hebben met Expovorm International. Een professionele no nonsens mentaliteit die tot uiting komt in de uitstraling van de stands die Expovorm International voor ons bouwt”

Van Buuren

De Van Buuren Groep bestaat uit Van Buuren B.V., Redblok B.V., Hollandse IJzerwarenhandel B.V. en Van Buuren Bouwmarkt B.V. Met als kernactiviteit de groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag en ventilatietechniek richt de Van Buuren Groep zich op de toelevering in de bouw-, installatie- en timmerfabriekensector.

DRB combi event.

Dit event vind jaarlijkse plaats tijdens de Bouw Compleet beurs in Hardenberg en is een gezamenlijk project van de bedrijven: Van Dijk, Raadsma en Van Buuren. De beurshal geheel ingericht voor deze 3 partners en moest ruimte bieden aan ongeveer 35 verschillende leveranciers.

De totale hal is ingericht als een geheel met banners en belettering van Van Dijk, Raadsma en Van Buuren met een grote centrale ruimte. Om de centrale ruimte heen zijn de stands gerealiseerd voor de leveranciers. Hierdoor past de sfeer van de hal bij de 3 organiserende bedrijven en konden ook alle leveranciers zichzelf zichtbaar maken in hun eigen stand.

“Van het idee op papier tot de daadwerkelijke realisatie, alle wensen die we hebben, worden omgezet in supermooie stands waarin we onze klanten te woord kunnen staan. Of   het nu een stand is met standaard afmetingen   of   een   compleet   ingerichte   hal compleet met meubilair, planten en audiovisuele   apparatuur, Expovorm International ontzorgt ons compleet en zorgt er iedere keer weer voor dat alles tot in de puntjes geregeld is.”